Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”
Luni – Vineri: 9:00-18:00; Weekend: Închis
județul Iași, cod poștal 700079
Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”Cabinet de avocat „Răzvan Vatamanu”

Despre

Răzvan Vatamanu

avocat titular

Absolvent al Facultăților de Drept și Psihologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iașie, dobândește calitatea de avocat în anul 2017, prin promovarea examenului de primire în profesia de avocat organizat de Uniunea Națională a Barourilor din România.

Absolvent al cursurilor Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, dobândește calitatatea de avocat definitiv, membru al Baroului Iași, având dreptul de a asista și reprezenta atât persoane fizice, cât și persoane juridice în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție din România, a organelor de urmărire penală, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața oricăror persoane fizice sau juridice.

Specializat în dreptul afacerilor, în special în dreptul comercial, bancar, fiscal, penal, proprietății industriale, muncii, contravențional.

Seriozitatea, perseverența, onestitatea, loialitatea, confidențialitatea, responsabilitatea sunt câteva dintre valorile care îl călăuzesc în desfășurarea activității profesionale, dar și în viața de zi cu zi.

Vorbitor fluent de limbă engleză și italiană, pasionat de drept și tehnologie.

Colaborări

Pentru a promova și apăra cu succes drepturile clienților săi, în exercitarea activității sale profesionale, cabinetul de avocatură colaborează cu experți din diverse domenii de activitate, cum ar fi contabili, consultanți fiscali, experți tehnici judiciari, traducători autorizați, notari, executori judecătorești, practicieni în insolvență, lichidatori judiciari și alte profesii antrenate în realizarea actului de justiție.